A cég teljes neve: KONDI ELEKTRONIKAI BETÉTI TÁRSASÁG
Rövidített neve: KONDI Bt.
Székhelye: 2316 TÖKÖL, Betlehem köz 4.
Adószám: 28165765-2-13

Alaptevékenységét tekintve a társaság különböző orvosi műszerek előállításával, illetve kereskedelmével foglalkozik. Cégünk a kiváló minőségű alapanyagoknak, az állandó szigorú műszaki ellenőrzésnek és a szakképzett munkatársaknak köszönhetően nemzetközi mércével mérve is kitűnő minőségű termékeket állít elő.

A gyártástechnológián dolgozó kitűnő szakembereknek és az orvosi szakmában elismert tanácsadóknak köszönhetően folyamatosan dolgozunk a hazai és a külföldi piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó, új termékek fejlesztésén.

A KONDI Bt. jelenlegi kapacitása mintegy 200-300 gép előállítását teszi lehetővé évente. A cég piaci részesedése a hasonló típusú orvosi műszerek területén kb. 25%. Fizikoterápiás berendezéseink a legtöbb hazai kórház műszerparkjában megtalálhatók, mint például az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben (OORI), a Baleseti Intézet Rehabilitációs Osztályán, valamint a Fővárosi IX. kerületi Szakorvosi Rendelő Intézet fizikoterápiás osztályán, hogy csak néhányat említsünk a hosszú listából. A legtöbb készülékünkkel a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórházban dolgoznak. Nagyon kedveltek a műszereink a magánrendelőkben és egyéni vállalkozóknál is.

Központi értékesítésünk és a nagykereskedelmi rendszerünk kórházak, egyéb egészségügyi intézmények és viszonteladók ellátására, kiszolgálására és műszereink szervizelésére rendezkedett be.

A Társaság termékei minőségét és a gyártás technológiáját folyamatosan ellenőrzi és fejleszti. Célunk, hogy csak garantáltan jó minőségű, a legszigorúbb nemzetközi követelményeknek is megfelelő termékeket gyártsunk minden termékkategóriában.

Műszereinkre 2 év garanciát vállalunk!

KONDI Bt. - ORVOSI MŰSZEREK
Mobil: 06-30/940-1979
E-mail: kondi@kondi.hu

www.kondi.hu